Permaculture Awareness at Secondary Schools   (Ortaokullarda Permakültür Farkındalığı)

Permaculture Awareness at Secondary Schools (Ortaokullarda Permakültür Farkındalığı)

Okulumuz Fen Bilimleri öğretmeni Zeliha Sağlık ve 6.sınıflardan öğrencilerimiz tarafından yapılan projenin amacı doğal kaynakların korunması ve öğrenciler tarafından daha verimli kullanılmasının sağlanmasıdır. Ayrıca amacımız, ihtiyaçlarını karşılayan bir toplumun gelişmesine katkıda bulunmaktır.

Permakültürün amacı; bitki ,hayvan ve insanları doğa içerisinde bir araya getirerek bakımı kolay, istikrarlı ve kendi kendine yeten üretim sahaları oluşturmaktır.

Permakültür insan ile arazinin; gıda,enerji ve barınak gibi maddi ve manevi tüm ihtiyaçları sürdürülebilir bir şekilde karşılamak amacıyla ahenkle bütünleşmesine imkan tanır.

27.03.2024 21

27-03-2024