Let's Play and Learn (Oynayalım ve Öğrenelim)

Okulumuz öğretmenleri Zeliha Sağlık ve Ümmü Çam Şimşek ile 5.ve 6.sınıflardan öğrencilerimiz tarafından Let's Play and Learn isimli eTwinning projesi başlamıştır.

Projemizin amacı teknoloji dünyasında doğup büyüyen öğrencilerimizin bu teknolojiyi olumlu anlamda kullanmalarını sağlamak, iyi birer teknoloji okuryazarı olmalarını sağlamak, farklı ülkelerden arkadaşlarıyla iletişim kurarak sosyal gelişimlerini ve dil gelişimlerini desteklemek ve proje konusu kapsamında ders kazanımlarını kendi yarattıkları oyunları oynayarak eğlenceli bir şekilde edinmelerini sağlamaktır.

Projemizde öğrencilerimizin ders kazanımlarını web 2.0 araçlarıyla ve yaratıcı düşünme becerilerini geliştirecek oyunlar yoluyla desteklemeyi hedefliyoruz. Projemizin ana teması öğrencilerimizle birlikte tasarlayacağımız oyunlar ve bu oyunları birlikte derste oynamaktır. Böylece oynayarak öğreneceğiz.

16.04.2024 102

16-04-202416-04-2024