2024 LGS Sınavı

18.03.2024 37

Değerli velilerimiz, sevgili öğrenciler 2024 Yılı Merkezi Sınavların başvuru tarihi 18-29 Mart arasında https://eokul.meb.gov.tr adresinden yapılacaktır. Başvuruyu yapan velilerimizin bu tarihler arasında başvuru onayları için okula gelip başvuru çıktılarını imzalamaları gerekmektedir. Sınava girmek zorunluluğu ise bulunmamaktadır.

Sınav giriş belgeleri 24 Mayıs itibariyle e-okul veli bilgilendirme sisteminden ilan edilecek olup giriş belgeleri başvuru yapan öğrencilere mühürlenip verilecektir.

Sınavın yapılacağı okula en geç yarım saat öncesinde TC kimlik belgeleri ve okul tarafından verilen mühürlü sınava giriş belgeleri ile gitmek gerekmektedir. Sınava giderken öğrencilerimizin yanına kalem, silgi ve kalemtıraşlarını da götürmeleri gerekmektedir. Ayrıca öğrencilerimiz sınava şeffaf paketle sıvı su götürebilecektir.

Sınav 2 Haziran'da yapılacak olup sınav sonuçları 28 Haziran'da açıklanacaktır.

Klavuz için tıklayınız... meb_iys_dosyalar/70/01/766248/dosyalar/2024_03/18100753_ortaksinavkilavuz.pdf