Şehit Muhammed Ali Mevlüt Dündar Ortaokulu

Vizyon: Okulun her noktasını öğrenme alanı olarak kullanan ve çok yönlü eğitimi bireysel olarak yapan eğitici kadrosuyla, okul ortamında kazandığı edinimleri yaşantılarıyla ilişkilendiren ve iç disiplini yüksek öğrenciler yetiştirmek.

Misyon: Atatürk’ün istek ve yönlendirmeleriyle kurulmuş olmanın bilinciyle cumhuriyet değerlerine sahip bir kurum kimliğini yaşatmak ve sürdürmek. Bilimsel düşünen, özgüven ve özsaygısı yüksek, insan haklarına saygılı, toplumsal ve evrensel sorunların farkında olan, bu sorunlara çözüm üreten, barışçıl, aydın ve ileri görüşlü, entellektüel yönü gelişmiş, Türkçe’yi ve en az bir yabancı dili yaşamında etkin biçimde kullanan bireyler yetiştirmek. Öğrenme ortamına aktif katılımla öğrenmeyi içselleştirmiş ve öğrenmeye her zaman ihtiyaç duyan bireylerin yetişmesine katkı sağlayan eğitim kadrosuyla çalışmak. Herkesin öğrencisi olmak istediği, mezuniyet sonrasında da öğrencilik ruhunu ve birlikteliğini yaşatan bir okul olmak.

Başarılar:

Servis Bilgisi: -
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehitmalimevlutdundaroo.meb.k12.tr

Adres - CUMHURİYET MAH.GAZANFER BİLGE CAD.NO1/1 KARAMAN

Yerleşim Yeri - Okulumuz Cumhuriyet Mahallesi´nde bulunmaktadır.

Adres - CUMHURİYET MAH.GAZANFER BİLGE CAD.NO1/1 KARAMAN

Ulaşım 3 numaralı dolmuşlar ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Karaman merkezde bulunmaktadır.